Trött och sliten

Är förkyld och sliten till tusen men klarade av hela skoldagen så jag är riktigt nöjd ! :) men är just nu hos Pontus och har ätit med Emil och Sandra sen drog vi hem till Emil och har suttit där tills nu :) nu är jag så trött så godnatt !




home from sundsvall

hade det helt toppen i stan idag med ida, men gick åt lite väl mycket pengar.. menmen, nu ska jag inte shoppa på ett tag har jag bestämt mig för, måste ju spara så jag har några pengar kvar :) är i alla fall helt totalt död och känner att jag ska alldeles strax sova, så godnatt !
 

walking on a dream

Idag fick vi sluta tidigare så himla skönt, sen drog ida, alice, rima och jag hemåt :) när jag kom hem så väntade jag mest på att tiden skulle springa iväg så jag målade mina naglar lite snabbt och hastigt medan jag pratade med mamma och lyssnade på lite musik :) tills jag kollade på klockan sen tog jag tåget till bräcke och var där tills nu typ, men mår inte så kanon bra just nu har väldigt ont i magen så ska lägga mig och drömma mig bort och hoppas den är bra tills imorgon då vi ska till sundsvall :)
my everything ♥

vårat älskade äppelträd

såhär såg det ut då jag kom hem från skolan..

live your life

huva, passar på att blogga nu på kvällen när allt är lugnt och skönt ! i alla fall så var vi på boda borg idag några stycken och det var oavgjort mellan grupperna synd nog ;) hahah, men jag hade i alla fall riktigt kul förutom att jag ramlade för jag var slarvig och inte kollade vart jag gick med fötterna.. så blev lite blå om knät :) något man får tåla sen for älskling hem idag också lite tråkigt men skola imorgon så, har i alla fall kollat runt på massa fina kläder idag också som jag troligen ska beställa hem imorgon :) nu ska jag natta snart godnatt !

lyskväll

vi har varit i Parteboda på lyskväll eller vad det var det hette nu igen, och gått lite nummer bingo och massa annat trams.. vi vann inget men vi hade i alla fall kul ! :)
vaar där med saltis så vi drog hem till dom och självklart börjar dom snacka om motorer och massa sånt där trams ;) men sedan for vi hemåt :)

lombäcken, spel och mys

dom håller på att spela på och jag håller på att ligga som en döing i sängen bredvid och glor på dom :) eftersom jag är riktigt trött men kan väl inte göra mycket mer åt den saken eftersom jag inte får somna riktigt än för pontus ;) så får väl kämpa för att hålla mig vaken ! 

var ute och åt med bästaste rima !

var ute på knuten och åt med rima idag, det var riktigt gott faktiskt, muums senare kommer i alla fall pontus hit också sen ska vi fara till lombäcken och spela spel och massa andra saker de kommer att bli riktigt roligt tror jag :) 

andra dagen i skolan.

Hua, det börjar ta sig nu i alla fall, men kan då långt i från schemat. :| men det var riktigt skönt att få sluta klockan 14:50 idag annars skulle vi ha slutat 15:20 ! har ite fixat internet til mobilen så kan inte blogga via den ännu iaf inte på skolan men hemma så :) ska städa mitt rum som jag sa i onsdags att jag skulle göra idag sedan min garderob om jag har orken.. men de måste ju göras.. :) jaja kram
 
 

skola, blöööö

ja idag började skolan och det är ju inte alltid det roligaste.. menmen, klarade mig igenom första dagen bara hela terminen kvar.. imorgon så börjar mitt riktiga schema som jag inte alls gillar om jag får säga det själv, inte ett dugg nöjd med fredagen. :| men får se om jag kan göra något åt den :)

We are glorious

Åhh, imorgon börjar skolan ska vara på boberg klockan 09:10, får se hur det går i alla fall hoppas att jag inte får ett dåligt schema för sånt är ju bara jobbigt.. :| menmen, har bland annat klipptgräs idag och städat lite på mitt rum, men ska antagligen städa klart på torsdag för då har jag tid igen, men nu ska jag se på tv med ida och ta det lugnt, kramis !

ny mobil och rima !

hej hopp, har nyss varit och hämtat rima ifrån att jag har varit i birsta och shoppat med pontus, mamma och ida ! köpte mer än en ny mobil, men har inga kort på de jag köpte så det får vara. :) 
är i alla fall rätt så trött nu och jag och rima ska fixa massa saker på min mobil och en massa annat ska göras så har fullt upp nu !

blow me one last kiss

är fortfarande hemma hos pontus och min uppdatering är ju som den är när jag är här så ni får ursäkta för det, kram
 

Selånger, stan och erik !

först for vi till selånger och träffade clas där och gick runt ett bra tag sedan for vi in mot stan och jag shoppade lite och sen kollade jag på lite annat snyggt :)
sen väntade vi på bussen hem och efter de drog vi till erik som var as trevlig och bjöd på max, men fick brända nuggets två gånger i rad sen orkade jag inte bry mig.. men nu ska jag ta och natta, så godnatt säger jag för mig. :)

Don't ever worry about people who don't worry about you


lombäcken och stöde på G.

ska även fara till stöde till min farmor och farfar och sova där tills imorgon, ska bli kul men eftersom jag ska åka moppe dit så måste jag fara alldeles strax. :D 

A girl dosen't need anyone who dosen't need her

Måste börja med att tacka Jerry för att han fixade min dator som jag hade lite problem med, stort tack. 
duschade för ett tag sen och har fixat mig och ska nu ta moppen till lombäcken för att äta och umgås med folk sedn fara och klippa gräs, men måste fara nu eftersom dom väntar på mig bloggar mer sedan. 

don't you worry

 

borgsjö med två vänner.

tog moppen till alice med ida idag och vi gick ner till kendo och köpte lite små saker, sen så gick vi hem till alice igen och satt lite vid datorn och gjorde massa annat skoj, nu säger jag nog godnatt för idag. :)

when we stand together

idag gjorde jag frukost på sängen åt pontus bara för att jag hade lust, blev såklart tacos för de var jag väldigt sugen på ! haha ;)
sen så låg vi typ bara och degade i sängen sen for han hem :/ tråkigt nog !

hennan bilderna.


mysigt i soffan

ååh, fick sån lust att färga håret så ska nog dra till ica imorgon för att kolla på hårfärger, sedan får vi se vad som händer;)
tänkte passa på att skriva att bilderna från i helgen så knäppte jag ungefär bara kort på torsdagen eller fredagen.. :) sitter just nu i soffan med älskling och kollar på kanal 3 där det är någon film och nu ska jag fortsätta med det, så godnatt bloggen :)

ljusdal och mys

varit i ljusdal idag på dollar men jag och pontus var mest utan för eller i bilen om jag säger så.. men nu ska jag och alla dom andra spela yatzy och massa annat kommer hända, imorgon kommer jag troligen att komma hem, så jag säger väl bara, home sweet home då ja ;) men vi hörs imorgon, kram

riktigt god tårta

sitter just nu på campingen i hennan och har nyss ätit tårta som fabian tog med sig förut idag mums! :)
ida,fabian och pontus kom ju förut idag sådet är ju rätt så mysigt, men det börjar bli riktigt kallt ute nu tycker jag och jag har självklart huvudvärk.. som vanligt när de är något. :/ men nu ska vi göra annat och bilder från morgon dagen kommer upp då jag kommer hem eftersom jag var smart och glömde överföringsladden hemma.. :)
och ida ghar även jag och älskling 2 månader !

hennan

sådärja, kände mig som en döing i morse eftersom jag hade rätt så svårt att somna, så började kolla på en film jag mest vart irriterad på för att han var så jobbig.. dåligt film förslag pontus ;) hahah, men ska alldeles strax fara till hennan och vara där till söndag troligen, så ska försöka ta med datorn och självklart kameran så det blir lite liv på bloggen. :) nu ska jag göra annat, puss

this summer


I don't even recognize myself

nu har nyss pontus farit hem och idag har jag mest städat och inte gjort så mycket mer efter det faktiskt.. men är inte på bästa humöret eftersom ida och mamma for till sundsvall till akuten, så får hoppas allt blir bra med de. 
Kram

jag seriöst dör av skratt


mörtis

idag for jag och pontus till farmor och farfar som var på mörtis mit i världens äckel väder :( 
men vi fiskade och fikade bland annat och eftersom vi tog mopparna var vi väldigt frysen sen ;) men man får väl skylla sig själv om man är så där dum ! :)
stor firringen, och någon random..

loooverboy

la ut treaser för ett tag sen så lägger ut hela låten nu, tycker det är riktigt grym om jag får säga det själv, skön och allt ! och nu är vi hemma hos mig och gör typ inget men något ska vi göra så ciao :)
 

små pojkarna !!

idag så har vi varit med john typ hela dagen och trallat runt i lucksta sedan tog vi cyklarna hem till john och var där hela kvällen så gick vi på en promenad med hans hundar, underbart ! :)

It's always a good time

vacker himmel, haar inte mycket att säga mer än de där.. är hos pontus och trallar men imorgon far vi hem till mig.

för att jag älskar dig.

var ute och åkte båt ikväll med erik och pontus, och nu har jag inte mycket att säga mer än att  jag är trött så godnatt !
en bild från turen, jag älskar dig.